logo.png

Specialist inkoop energie Zakelijk

Inkopen van energie zakelijk

Beter Besparen BV geeft onafhankelijk bespaar- en inkoopadvies. In eerste instantie is dit gericht op de inkoop van energie voor de zakelijke markt. Binnen de advisering over de inkoop van energie voor bedrijven staat de klant met zijn of haar profiel en wensen centraal. Daarom is elk inkoopadvies uniek en op maat gemaakt.

Beter Besparen verzorgt sinds 2014 de inkoop van energie voor o.a. recreatieparken, vastgoedportefeuilles, campings, hotels, restaurants, makelaars, rentmeesters, kerken, kantoren, winkels, bouw- en installatiebedrijven, (sport)verenigingen, klinieken, agrarische bedrijven en fabrieken. 

Beter Besparen is zelf geen energieleverancier of inkoopcollectief. We geven onafhankelijk en individueel bespaaradvies gericht op bemiddeling. Immers, een bakker heeft nu eenmaal een andere energiebehoefte dan een makelaarskantoor. Beter Besparen weet vaak voor de kleinste deelnemer van een inkoopcollectief een scherpere prijs te realiseren dan de eenheidsprijs van alle deelnemers tezamen. 

Fouten in de jaarrekening

Beter Besparen levert niet alleen een scherpe inkoop van de energie voor de zakelijke markt, het speurt ook fouten op in jaar- en eindafrekeningen en vraagt energiebelasting terug. Daarnaast controleert Beter Besparen het gecontracteerde vermogen bij grootzakelijke aansluitingen. Ook begeleidt ze bedrijven bij het vergroenen van de energie in het kader van de CO2-Prestatieladder. Daarnaast regelt Beter Besparen een scherpe prijs voor de ondernemer of medewerkers thuis. Bovendien heronderhandelt ze slecht afgesloten contracten en laat ze meters controleren op juiste aansluit- en doorlaatwaarde.

Met een hoog customer intimacy ontzorgt Beter Besparen proactief de ondernemer of de organisatie. Aanvullende serviceverzoeken en vragen worden vlot behandeld. Vaak binnen het uur. Beter Besparen is voor organisaties veelal een vertrouwenspersoon voor energiegerelateerde zaken voor de lange termijn, waaronder de inkoop van energie. De bespaaradviezen zijn op maat gemaakt.

Werkwijze inkoop van energie

U krijgt eerst vrijblijvend een overzichtelijke offerte per e-mail toegestuurd waaruit de besparing duidelijk blijkt. Deze is gebaseerd op de (toekomstige) tarieven van de huidige leverancier en de nieuwe (actie)tarieven van de voorgestelde leverancier. Beter Besparen neemt voor afloop van uw contract, indien gewenst, contact op voor het maken van een nieuwe vrijblijvende bespaarberekening. Zo voorkomt u dat u te veel betaalt voor de inkoop van energie. De besparing is vaak vele honderden euro’s tot duizenden euro’s op jaarbasis. 

Verdienmodel inkoop energie

 Verdienmodel inkoop van energie

In ruil voor het advies en de bemiddeling vraagt Beter Besparen bij kleinzakelijke aansluitingen 20% van de geschatte besparing gedurende de contractperiode, met een minimum van 75 euro exclusief btw. Beter Besparen ontvangt geen vergoeding van de leverancier!

Bij een grootzakelijke aansluiting vraagt Beter Besparen voor advies en bemiddeling van een nieuw energiecontract 300 euro excl. btw per contractjaar per product. Daarnaast controleert ze, indien gewenst – na akkoord offerte – kosteloos het gecontracteerd vermogen van de aansluiting.

Een onderneming is financieel vaak beter af bij Beter Besparen dan wanneer zij zelf de energie inkoopt. Beter Besparen weet wat een scherpe prijs is en heeft inzicht in de prijscomponenten van de jaarnota. Beter Besparen houdt de vinger aan de pols bij veranderende marktomstandigheden en aflooptijden.

Het Laatste Bod

Heeft u van uw leverancier een verlengingsaanbod ontvangen? Of bent u benaderd door een andere partij met een voorstel voor de inkoop van energie? Wilt u weten of u echt een scherp aanbod heeft ontvangen? Geef het aanbod dan door en Beter Besparen scant voor u vrijblijvend de markt. Wanneer er een scherper aanbod te verkrijgen is en u hiervan wilt profiteren, dan wordt de geschatte besparing tussen uw voorstel en het aanbod van Beter Besparen gedeeld.

9

Goede service

Geweldige correcte service!
- Oldenzaal
9
340 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
teruggave energie advies

Hoge klantwaardering

Klanten geven een waardering van 9.0 (laatste peildatum april 2023). 100% van onze klanten beveelt Beter Besparen aan.

teruggave energie advies

Beter Besparen helpt met het verzamelen van bewijsstukken

Voor een teruggaaf dienen we diverse bewijsstukken aan te leveren of op te stellen.

teruggave energie advies

Maximale teruggaaf

Door vasthoudendheid en kennis van zaken maximaliseren we iedere teruggaaf.

teruggave energie advies

Snellere afhandeling door expertise

De korte lijnen met de energiebelastingdienst zorgen voor een snellere afhandeling van het teruggaafverzoek.

teruggave energie advies

Meer geld terug door specialisme

Diepgaande kennis van de regelingen bepalen de hoogte van de teruggaaf.

teruggave energie advies

Voor groot en klein vastgoed

Particulier met pand(en), of een grote portefeuille? Wij helpen iedereen met ons specialisme.

teruggave energie advies

No Cure No Pay!

Betaal alleen voor resultaat. Eerlijk en zonder risico. Geen geld terug? Geen rekening!

Expertise en ervaring geeft vertrouwen

Doordat het team van Beter Besparen zich volledig richt op energiebelasting zijn we voor onze klanten bijzonder succesvol. Het is voor u van belang een potentiële teruggaaf van energiebelasting door de expert te laten uitvoeren, gezien een beroep op de uitspraak niet mogelijk is.

Waarom de teruggaaf laten verzorgen door een specialist in energiebelasting? De vraag stellen is hem beantwoorden... Mogen we het ook aan u bewijzen?

 

beterbesparen Inkoop van energie. Zelf oversluiten na advies Beter Besparen