Beter Besparen Logo

Privacy policy

Privacy Policy

Beter Besparen respecteert de privacy van eenieder van wie persoonsgegevens door Beter Besparen worden verwerkt, waaronder in het bijzonder die van bezoekers van de website beterbesparen.nl (hierna: ‘de website’). Beter Besparen acht de zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Beter Besparen zal uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016).

Beter Besparen verwerkt persoonsgegevens die u zelf verschaft aan Beter Besparen, zoals bij:

het aanvragen van een bespaarberekening of offerte, al dan niet via het contactformulier op de website;
een contactaanvraag, al dan niet via het contactformulier of chatsessie op de website;

het sluiten van een overeenkomst tussen u en Beter Besparen.

Uw persoonsgegevens worden door Beter Besparen verwerkt en gedeeld met derden indien en voor zover dit gebeurt met uw toestemming of indien en voor zover dat noodzakelijk is:
a) Om uitvoering te geven aan een door u middels de website ingediende aanvraag of bespaarberekening, dan wel een tussen u en Beter Besparen gemaakte afspraak of gesloten overeenkomst.
Indien u een bespaarberekening of offerte aanvraagt, is vereist een opgave van uw (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer. Optioneel kunt u uw postcode en woon- of vestigingsplaats vermelden. Deze gegevens worden gebruikt om u te kunnen identificeren, u gericht advies te kunnen verstrekken en een eventueel daaruit voortvloeiende en met u gesloten overeenkomst of gemaakte afspraak te kunnen uitvoeren. Indien u middels de website een contactaanvraag indient, is vereist een opgave van uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en inhoud van het contactverzoek. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om het contactverzoek in behandeling te nemen. Naast deze persoonsgegevens die expliciet gevraagd worden in te vullen, verwerkt Beter Besparen ook het IP-adres dat toegekend is aan het apparaat van waaraf het verzoek is verstuurd.

Indien de verstrekking van uw persoonsgegevens op andere wijze dan middels de website geschiedt, worden mogelijk tevens andere dan de hierboven vermelde persoonsgegevens door u verstrekt, bijvoorbeeld uw geboortedatum, bankrekeningnummer bij het aangaan van een overeenkomst met een leverancier of een gedeelte van deze persoonsgegevens, bijv. de laatste 3 cijfers van het bankrekeningnummer of maand en geboortejaar voor het opvragen van verbruikscijfers van een aansluitadres uit het Centraal Aansluitingenregister C-AR of voor het opvragen van einddata van energiecontracten uit het Contract Einderegister CER en BSN/RSIN-nummer bij het terugvragen van energiebelasting. Indien Beter Besparen van u een ingevuld machtigingsformulier terugontvangt, verwerkt (waaronder de verstrekking aan derden mede begrepen) Beter Besparen de daarin aangeduide persoonsgegevens voor de doeleinden waarvoor u de machtiging hebt afgegeven.

In het kader van de uitvoering van een tussen u en Beter Besparen gesloten overeenkomst, kunnen uw persoonsgegevens, indien gelet op de aard en strekking van die overeenkomst relevant, worden verstrekt aan derden die bij de uitvoering van de betreffende overeenkomst zijn betrokken, zoals een energieleverancier bij het sluiten van een energiecontract of belastingdienst bij het terugvragen van energiebelasting.
b) Om te voldoen aan een wettelijke verplichting, bijvoorbeeld het voldoen aan een bevel van overheidswege of het voldoen aan de fiscale verplichtingen van Beter Besparen.
c) Voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van Beter Besparen of van een derde, behalve wanneer uw belangen of grondrechten en fundamentele vrijheden die tot bescherming van persoonsgegevens nopen, zwaarder wegen dan die belangen.

Onder gerechtvaardigde belangen worden bijvoorbeeld begrepen het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen Beter Besparen of derden, bijvoorbeeld in verband met het gebruik van de website. Voorts worden onder gerechtvaardigde belangen begrepen het verwerken (waaronder het opslaan mede begrepen) van uw persoonsgegevens door de hostingprovider van Beter Besparen om de website en e-mailvoorzieningen van Beter Besparen te kunnen exploiteren, het delen van uw persoonsgegevens met een administratiekantoor om de administratie en boekhouding van Beter Besparen te kunnen verzorgen. In dit kader maakt Beter Besparen voorts gebruik van Exact Online, een online boekhoud-/administratieprogramma van een derde partij; deze partij ontvangt middels het boekhoud-/administratieprogramma op geautomatiseerde wijze uw persoonsgegevens voor zover dat in het kader van de administratie en boekhouding noodzakelijk is.

Beter Besparen zal uw persoonsgegevens onder geen beding verkopen. De personen die onder verantwoordelijkheid van Beter Besparen vallen evenals door Beter Besparen ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Google Analytics

Beter Besparen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Beter Besparen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Beter Besparen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Beter Besparen heeft hier geen invloed op.

Beter Besparen heeft Google geen toestemming gegeven om via Beter Besparen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Uw Rechten

U heeft het recht om Beter Besparen te verzoeken om inzage, wissing en rectificatie van uw persoonsgegevens alsook om beperking van de u betreffende verwerking. Voorts heeft u het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken en heeft u recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Voor zover de verwerking van persoonsgegevens gebaseerd is op de van u verkregen toestemming, heeft u te allen tijde het recht deze toestemming in te trekken, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens of in geval u in een ander land dan Nederland woonachtig of gevestigd is, de toezichthoudende autoriteit aldaar.

Bewaren Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden door Beter Besparen slechts bewaard voor zolang dat gelet op de doeleinden waarvoor zij zijn verkregen, noodzakelijk is. De gegevens die door een wettelijke bewaarplicht langer bewaard moeten blijven, worden pas verwijderd na het verstrijken van deze langere termijn. Indien de overeengekomen of wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden de persoonsgegevens binnen drie maanden uit de bestanden verwijderd en vernietigd.

Beter Besparen legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen, rekening houdend met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging, een passend beveiligingsniveau gelet op de risico’s die de verwerking en de aard van te beschermen gegevens met zich meebrengen. De maatregelen zijn er mede op gericht onnodige verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

Cookies
Beter Besparen maakt voor de websitebezoeker gebruik van tracking, analytische of functionele cookies. Voor meer informatie over ons cookiebeleid klik hier

Beter Besparen BV
Linie 588
7325 DZ Apeldoorn
Telefoonnummer: 055 737 0047
E-mailadres: vragen@beterbesparen.nl

 

9

Top

Vlotte en vriendelijk afwerking van mijn verzoeken en met gewenst resultaat
- Groesbeek

Goed advies en prima afwikkeling van de aanvraag.

Het persoonlijk contact bij de aanvraag was prettig. We waren niet op de hoogte van de mogelijkheid om deze aanvraag in te dienen. Uiteindelijk een aardig bedrag teruggekregen. Zullen zeker, dit [...]
- Tiel

Fijn dat we geld terugkregen waar wij zelf niet op waren gekomen dat het mogelijk was.

We zijn netjes geholpen.
- Weerselo

Wat ze zeggen maken ze waar

De eerste keren ging de betalingen sneller de laatste keer duurde heel wat langer
- Garderen

netjes geregeld

prettig zaken doen met beter besparen dank hier voor
- ROSSUM OV

Heel goed geholpen

Goed bedrijf
- 6702bh wageningen

heel goed

het verhaal klopt
- Opheusden

Zeer tevreden

Heel klantvriendelijk
- Balgoy

word goed behandelt

goed ervaringn mee op gedaan
- Eefde

goed

zijn goed en snel alleen de belasting niet natuurlijk
- Vasse

Gemak dient de mens

Geen rompslomp voor je
- Groesbeek

Goede werken

Jullie werken zeer goede voor jullie klanten ,
- Polderlaan

Zeer tevreden over uw verrichte werkzaamheden

Al 2 jaar naar volle tevredenheid de energiebelasting terug gekregen .Onze dank hiervoor
- Groesbeek

Top geregeld!

duidelijke vragen, rest regelen ze zelf
- Tubbergen

Top geregeld alles

Alles word netjes geregeld . afspraken worden nagekomen en ze houden alles zelf in de gaten wanneer er weer terug gevraagd kan worden.
- Andelst

Prima geregeld

Arthur Wijnveen heeft alles duidelijk uitgelegd, was zeker de moeite waard!
- Kootwijkerbroek

Veel beloven

Geen resultaat

Reactie van het bedrijf

Beste Frits en Gerda, wat vervelend dat jullie ontevreden zijn. We hebben voor jullie energiebelasting teruggevraagd maar door aanhoudende problemen binnen de belastingdienst met een nieuw systeem heeft de afhandeling maanden vertraging opgelopen. Beter Besparen heeft daar heel veel last van gehad en nog steeds werkt het systeem niet optimaal. Uiteindelijk hebben we ook voor jullie de belastingdienst in gebreke gesteld om toch op korte termijn een teruggaaf te bewerkstelligen voor onze klanten: met succes, de inspecteur heeft de teruggaafverzoeken positief beschikt binnen twee weken. Middels een email zijn jullie hiervan op de hoogte gesteld. Ook de beschikkingen zijn naar jullie gestuurd. Rond die tijd hebben jullie brieven van de belastingdienst ontvangen die eigenlijk voor Beter Besparen waren bestemd. (Een fout van het systeem) De strekking van deze brieven ken ik niet, meestal betreft het een extra informatieverzoek, die vaak overbodig is of niet terecht, maar sinds die tijd bent u ervan overtuigd dat Beter Besparen veel beloofd maar geen resultaat levert. Jullie zijn inmiddels gebeld door de betreffende inspecteur om de miscommunicatie uit te leggen en dat jullie echt recht hebben op het teruggaafbedrag wat we jullie hebben gecommuniceerd. Deze week hebben we een email van inspecteur ontvangen dat het geld van de teruggaaf inmiddels aan jullie is overgemaakt. We hopen dat we jullie toch een beetje blij hebben gemaakt met deze teruggaaf. En namens de belastingdienst: excuses voor de vertraging en miscommunicatie. Met vriendelijke groet, Jordy.

- Barneveld

Geweldig Bedrijf!

De mensen van Beter Besparen nemen al het werk uit handen, weten veel van besparen, wat ik niet weet. Het zijn doorzetters, laten het er niet bij zitten. Top! in 1 [...]
- Bentelo

Goede service!

Nadat ik het uitgesteld had om de mailtjes van Beter Besparen te beantwoorden, omdat ik dacht dat ik veel tijd kwijt zou zijn met het 'in de boeken duiken', werd [...]
- Barneveld
9
173 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
teruggave energie advies

Hoge klantwaardering

Klanten geven een waardering van 9.1 (laatste peildatum mei 2020). 100% van onze klanten beveelt Beter Besparen aan.

teruggave energie advies

Beter Besparen helpt met het verzamelen van bewijsstukken

Voor een teruggaaf dienen we diverse bewijsstukken aan te leveren of op te stellen.

teruggave energie advies

Maximale teruggaaf

Door vasthoudendheid en kennis van zaken maximaliseren we iedere teruggaaf.

teruggave energie advies

Snellere afhandeling door expertise

De korte lijnen met de energiebelastingdienst zorgen voor een snellere afhandeling van het teruggaafverzoek.

teruggave energie advies

Meer geld terug door specialisme

Diepgaande kennis van de regelingen bepalen de hoogte van de teruggaaf.

teruggave energie advies

Voor groot en klein vastgoed

Particulier met pand(en), of een grote portefeuille? Wij helpen iedereen met ons specialisme.

teruggave energie advies

No Cure No Pay!

Betaal alleen voor resultaat. Eerlijk en zonder risico.

Expertise en ervaring geeft vertrouwen

Door onze kennis en procedure bij het terugvragen van energiebelasting zijn bijzonder succesvol. We durven te stellen dat we 60% meer resultaat halen dan wanneer partijen dit zelf proberen te doen. Waarom halen wij meer resultaat? Omdat we vastbijten en door de vele cases exact weten hoe we een teruggaaf energiebelasting succesvol krijgen. Mogen we het ook aan u bewijzen?