Beter Besparen Logo

Privacy policy

Privacy Policy

Beter Besparen respecteert de privacy van eenieder van wie persoonsgegevens door Beter Besparen worden verwerkt, waaronder in het bijzonder die van bezoekers van de website beterbesparen.nl (hierna: ‘de website’). Beter Besparen acht de zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Beter Besparen zal uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016).

Beter Besparen verwerkt persoonsgegevens die u zelf verschaft aan Beter Besparen, zoals bij:

het aanvragen van een bespaarberekening of offerte, al dan niet via het contactformulier op de website;
een contactaanvraag, al dan niet via het contactformulier op de website;

het sluiten van een overeenkomst tussen u en Beter Besparen.

Uw persoonsgegevens worden door Beter Besparen verwerkt en gedeeld met derden indien en voor zover dit gebeurt met uw toestemming of indien en voor zover dat noodzakelijk is:
a) Om uitvoering te geven aan een door u middels de website ingediende aanvraag of bespaarberekening, dan wel een tussen u en Beter Besparen gemaakte afspraak of gesloten overeenkomst.
Indien u een bespaarberekening of offerte aanvraagt, is vereist een opgave van uw (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer. Optioneel kunt u uw postcode en woon- of vestigingsplaats vermelden. Deze gegevens worden gebruikt om u te kunnen identificeren, u gericht advies te kunnen verstrekken en een eventueel daaruit voortvloeiende en met u gesloten overeenkomst of gemaakte afspraak te kunnen uitvoeren. Indien u middels de website een contactaanvraag indient, is vereist een opgave van uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en inhoud van het contactverzoek. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om het contactverzoek in behandeling te nemen. Naast deze persoonsgegevens die expliciet gevraagd worden in te vullen, verwerkt Beter Besparen ook het IP-adres dat toegekend is aan het apparaat van waaraf het verzoek is verstuurd.

Indien de verstrekking van uw persoonsgegevens op andere wijze dan middels de website geschiedt, worden mogelijk tevens andere dan de hierboven vermelde persoonsgegevens door u verstrekt, bijvoorbeeld uw geboortedatum, bankrekeningnummer bij het aangaan van een overeenkomst met een leverancier of een gedeelte van deze persoonsgegevens, bijv. de laatste 3 cijfers van het bankrekeningnummer of maand en geboortejaar voor het opvragen van verbruikscijfers van een aansluitadres uit het Centraal Aansluitingenregister C-AR of voor het opvragen van einddata van energiecontracten uit het Contract Einderegister CER en BSN/RSIN-nummer bij het terugvragen van energiebelasting. Indien Beter Besparen van u een ingevuld machtigingsformulier terugontvangt, verwerkt (waaronder de verstrekking aan derden mede begrepen) Beter Besparen de daarin aangeduide persoonsgegevens voor de doeleinden waarvoor u de machtiging hebt afgegeven.

In het kader van de uitvoering van een tussen u en Beter Besparen gesloten overeenkomst, kunnen uw persoonsgegevens, indien gelet op de aard en strekking van die overeenkomst relevant, worden verstrekt aan derden die bij de uitvoering van de betreffende overeenkomst zijn betrokken, zoals een energieleverancier bij het sluiten van een energiecontract of belastingdienst bij het terugvragen van energiebelasting.
b) Om te voldoen aan een wettelijke verplichting, bijvoorbeeld het voldoen aan een bevel van overheidswege of het voldoen aan de fiscale verplichtingen van Beter Besparen.
c) Voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van Beter Besparen of van een derde, behalve wanneer uw belangen of grondrechten en fundamentele vrijheden die tot bescherming van persoonsgegevens nopen, zwaarder wegen dan die belangen.

Onder gerechtvaardigde belangen worden bijvoorbeeld begrepen het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen Beter Besparen of derden, bijvoorbeeld in verband met het gebruik van de website. Voorts worden onder gerechtvaardigde belangen begrepen het verwerken (waaronder het opslaan mede begrepen) van uw persoonsgegevens door de hostingprovider van Beter Besparen om de website en e-mailvoorzieningen van Beter Besparen te kunnen exploiteren, het delen van uw persoonsgegevens met een administratiekantoor om de administratie en boekhouding van Beter Besparen te kunnen verzorgen. In dit kader maakt Beter Besparen voorts gebruik van Exact Online, een online boekhoud-/administratieprogramma van een derde partij; deze partij ontvangt middels het boekhoud-/administratieprogramma op geautomatiseerde wijze uw persoonsgegevens voor zover dat in het kader van de administratie en boekhouding noodzakelijk is.

Beter Besparen zal uw persoonsgegevens onder geen beding verkopen. De personen die onder verantwoordelijkheid van Beter Besparen vallen evenals door Beter Besparen ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Google Analytics

Beter Besparen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Beter Besparen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Beter Besparen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Beter Besparen heeft hier geen invloed op.

Beter Besparen heeft Google geen toestemming gegeven om via Beter Besparen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Uw Rechten

U heeft het recht om Beter Besparen te verzoeken om inzage, wissing en rectificatie van uw persoonsgegevens alsook om beperking van de u betreffende verwerking. Voorts heeft u het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken en heeft u recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Voor zover de verwerking van persoonsgegevens gebaseerd is op de van u verkregen toestemming, heeft u te allen tijde het recht deze toestemming in te trekken, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens of in geval u in een ander land dan Nederland woonachtig of gevestigd is, de toezichthoudende autoriteit aldaar.

Bewaren Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden door Beter Besparen slechts bewaard voor zolang dat gelet op de doeleinden waarvoor zij zijn verkregen, noodzakelijk is. De gegevens die door een wettelijke bewaarplicht langer bewaard moeten blijven, worden pas verwijderd na het verstrijken van deze langere termijn. Indien de overeengekomen of wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden de persoonsgegevens binnen drie maanden uit de bestanden verwijderd en vernietigd.

Beter Besparen legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen, rekening houdend met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging, een passend beveiligingsniveau gelet op de risico’s die de verwerking en de aard van te beschermen gegevens met zich meebrengen. De maatregelen zijn er mede op gericht onnodige verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

Cookies
Beter Besparen maakt voor de websitebezoeker gebruik van tracking, analytische of functionele cookies. Voor meer informatie over ons cookiebeleid klik hier

Beter Besparen
Linie 588
7325 DZ Apeldoorn
Telefoonnummer: 055 737 0047
E-mailadres: [email protected]

 

9.1

Onze ervaring was goed

Wij zijn prima behandeld
- Weerselo

Prima geregeld.

Stond er eerst sceptisch tegenover maar alles klopt wat voorspeld is. Met dank daar voor.
- Doesburg

Zeer snel resultaat

Zeer snel resultaat , erg blij dat we meegedaan hebben.
- Didam

Ik ben eerlijk geinformeerd en goed te woord gestaan

Zelfs toe ik de stukken nog niet had verzameld, heeft de beste man een nieuwe afspraak gemaakt.
- WEERSELO

Een onverwachte meevaller

Na een prettig gesprek waarin wij door Beter Besparen attent zijn gemaakt voor een mogelijke belastingteruggave is het vervolgtraject snel en goed verlopen. Een leuke financiële meevaller!
- Zevenaar

Prima afgehandeld

Goed en persoonlijk contact
- DIEPENHEIM

Geweldig

Het was een prettig gesprek goed geholpen overal mee We wisten niet dat dit bestond daarom heel fijn dat we benaderd zijn hier over We waren een beetje voorzichtig omdat we het [...]
- Didam

Prettige samenwerking

Goed geholpen
- Aerdt

Fijn dat we over de teruggave geïnformeerd werden

Jammer dat de factuur er eerder was dan het geld op de rekening stond.
- DIDAM

goede organisatie

we zijn heel blij dat we zo eerlijk geholpen zijn, wisten niet van het bestaan af ! Dat jullie dit werk doen in deze tijd is mooi! Meestal weten ze [...]
- Ede

Een meevaller van jewelste!!

Meestel als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het vaak ook niet waar, echter ik zag zojuist het berekende bedrag bijgeschreven, en ben dus [...]
- Geesteren

Fijn dat we gewezen zijn op een voordeel

Snel en netjes geregeld. Foutje in de factuur maar is ook goed en snel opgelost.
- Ede

Van te voren zeer sceptisch, achteraf blij verrast

Het eerste contact was aan mijn huisdeur met mijn vrouw. Zij vertelde dat ik belasting terug kon krijgen. Daar ik het een vaag verhaal vond, heb ik niet gereageerd. Na [...]
- Renkum

Zeer positief

Had in de 1e instantie mijn bedenkingen. Wie ķomt ee nu vertellen aan de deur dat hij geld voor je kan verdienen. Maar na nog maar eens informeren [...]
- Groesbeek

Super kan niet beter

Kreeg tweede keer geld zonder dat ik het wist.
- Manderveen

Mijn ervaring is dat het een goed bedrijf is .

Mijn ervaring met beter sparen is ruim voldoende , Is voor iedereen aan te bevelen .
- Mander

Super; wat wordt beloofd is waargemaakt!

Vooraf sceptisch omdat ik nog nooit van deze materie had gehoord. Toch samenwerking aangegaan en teveel betaalde belasting is door Beter Besparen teruggehaald bij de belastingdienst. overigens wel vreemd dat [...]
- Wijchen

Prima contact en afwikkeling

Vind het geweldig dat men mij attendeert op de aanvraag om het vervolgens na aanleveren documenten ook nog snel en correct af te wikkelen. Ben zeer tevreden
- Groesbeek

Top geregeld!

Ik werd er op gewezen dat we een teruggaaf konden ontvangen van de energiebelasting, vervolgens de benodigde papieren verzameld en Beter besparen heeft het netjes in orde gemaakt! met gevolg [...]
- Ede
9.1
101 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
teruggave energie advies

Hoge klantwaardering

Klanten geven een waardering van 9.1 (laatste peildatum mei 2020). 100% van onze klanten beveelt Beter Besparen aan.

teruggave energie advies

Beter Besparen helpt met het verzamelen van bewijsstukken

Voor een teruggaaf dienen we diverse bewijsstukken aan te leveren of op te stellen.

teruggave energie advies

Maximale teruggaaf

Door vasthoudendheid en kennis van zaken maximaliseren we iedere teruggaaf.

teruggave energie advies

Snellere afhandeling door expertise

De korte lijnen met de energiebelastingdienst zorgen voor een snellere afhandeling van het teruggaafverzoek.

teruggave energie advies

Meer geld terug door specialisme

Diepgaande kennis van de regelingen bepalen de hoogte van de teruggaaf.

teruggave energie advies

Voor groot en klein vastgoed

Particulier met pand(en), of een grote portefeuille? Wij helpen iedereen met ons specialisme.

teruggave energie advies

No Cure No Pay!

Betaal alleen voor resultaat. Eerlijk en zonder risico.

Expertise en ervaring geeft vertrouwen

Door onze kennis en procedure bij het terugvragen van energiebelasting zijn we zo succesvol. We durven te stellen dat we gemiddeld meer dan 60% resultaat halen dan wanneer partijen dit zelf proberen te doen. Waarom halen wij meer resultaat? Omdat we vastbijten en door de vele cases exact weten hoe we een teruggaaf energiebelasting succesvol krijgen. Mogen we het ook aan u bewijzen?

 

teruggave energiebelasting advies